mandag den 11. juli 2011

Fede Apps (del 1)

På meget få år, er rigtig rigtig mange danskere skiftet over til en smartphone, telefonen hedder for de fleste snart ikke længere Nokia, men i stedet snakker man om iPhone eller android smartphones. Med det store indtog af smartphones, er apps blevet populære som aldrig før. Der findes rigtig mange gode apps derude, dog er det ikke altid helt nemt at finde de rigtig gode, da der er enormt mange ringe og ubrugelige apps derude. Derfor vil jeg prøve at guide dig til de gode apps, med mit lille app tema her i bloggen.

Viber (iPhone)
Den første app som jeg vil betegne som en "must have" til iPhone er Viber. Med Viber kan du ringe og skrive gratis til andre med app'en installeret. Det fede er at man kan ringe og skrive til folk over hele verdenen gratis og i en rigtig fin kvalitet. Jeg var selv i USA for nogle år siden og når man skulle ringe hjem, skulle man hen foran computeren og bruge skype eller betale for en dyr samtale over telefonen (i utrolig dårlig kvalitet), den tid er endelig ovre! Nu ringer jeg i stedet ofte til en god ven i London, helt gratis!
Viber er design mæssigt utrolig nem at benytte, da den ligner telefonsystemet på din iPhone. Samtidig viser den dig en hurtig oversigt over de af dine venner, som allerede har Viber installeret og som er lige til at ringe til. Et par andre fede features ved Viber, er at man aldrig behøver at starte den for at modtage opkald og skulle du misse et opkald blive det vist på telefon, selv hvis den var slukket.

Konklusion
Skal Viber have en karakter på den nuværende skala som benyttes i skolerne, skal den helt sikkert have 10, hvor den dog er meget tæt på 12. Jeg har nærmest ikke oplevet noget skidt ved den app, ingen gang reklamer er at finde i den, hverken i forbindelse med opkald eller i selve app'en. Eneste lilllle ting, er at Viber fungerer super hvis du er på nettet, på 3G nettet kan den godt komme lidt i knæ fra tid til anden, men det er en lille ting! Så der er INGEN undskyldning for ikke at få den med det samme og begynde at ringe gratis (fik jeg nævnt at den er gratis og på vej til Android!) :-)

Link til app: http://itunes.apple.com/us/app/viber-free-phone-calls/id382617920?mt=8#

Ingen kommentarer:

Send en kommentar