onsdag den 9. november 2011

Google+ er nu åbnet for virksomheder

Google har åbnet deres sociale netværk Google+ for virksomheder. IUM giver dig her et hurtigt indblik!


Tidligere på året åbnede Google op for deres store sociale netværk Google+, som direkte angreb på Facebooks verdens herredømme. I første omgang har dette sociale netværk udelukkende været åbent for privatpersoner, og virksomheder har derfor måtte tage til takke med at være på andre sociale netværk.
Ventetiden er imidlertid ovre. Google offentliggjorde i går, at Google+ business/virksomheder er åbnet, og dermed kan alle virksomheder nu oprette en profil og starte dialogen med kunder, medarbejdere og andre interessenter.
Skal jeg oprette en Google+ profil til min virksomhed?
Der er ingen tvivl om at Google+ fortsat er et ungt medie, der endnu ikke har fundet sin position i et socialt medie landskab, der konstant udvikler sig.
En af de største fordele ved Google+ er at det binder dine øvrige Google relaterede investeringer sammen heriblandt Adwords, hvilket giver mulighed for at tilføje Google +1 på søgninger.
Frontbox +1
Google+ har på nuværende tidspunkt ca. 40 millioner brugere, og dette tal forventes at stige betragteligt. Det vides ikke, hvor aktive disse mange millioner mennesker er, men det formodes at være begrænset, hvor meget tid der bruges online sammenlignet med Facebook.
IUMs anbefaling er derfor, at man som virksomhed bør holde igen med de store investeringer, men at det kan være fornuftigt at hoppe med på vognen og gøre sig nogle erfaringer.
Vælger man at oprette en profil kan vi fra IUMs side kun opfordre til at man jævnligt er aktiv på profilen, da man som civil bruger ikke får en positiv oplevelse af et brand ved at komme ind på en social medie-profil der ikke er up-to-date.
Yderligere information
Har du lyst til at se statistikker for Google+ kan du følge linket til socialstatistics.com. Her kan man bl.a. se at de mest populære brugere på Google+ er henholdsvis Larry Page, Britney Spears og sjovt nok Mark Zuckerberg som nummer 3.
At netop disse tre personligheder er de mest populære på Google+ viser, at det fortsat er entertainment delen, der får mest opmærksomhed, og at Googles ønske om et mere modent social netværk lader vente på sig.
Vil du vide mere om Google+ eller have sparring til at oprette en profil til din virksomhed, så kan du altid kontakte IUM. For at se hvordan de nye profiler ser ud, kan vi henvise til vores egen profil for vores search enhed Reprisemedia ved at klikke HER.
Nedenstående film giver et hurtigt indblik i, hvordan Google+ kan bruges af lokale virksomheder.

**Dette indlæg er oprindeligt skrevet til bloggen på www.frontbox.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar