fredag den 12. november 2010

GetGlue

Når man skal forklare hvad GetGlue er for et stykke software, er det måske meget godt, at starte et helt andet sted, nemlig ved Foursquare. Foursquare og GetGlue (GG) har nemlig visse lighedstegn, f.eks. at man kan logge ind.  Hvor man i Foursquare logger ind på sin location, så logger man i GG ind i hvad man laver. Samtidig spiller de på det samme "se mig" element, hvor man viser hele verdenen hvad man laver. Men hvad er det så GG kan udover, at vise omverdenen, at man bruger sin weekend på at være tjekket ind i sine studiebøger eller den top ratede tyske film, som alle andre ikke kan få taget sig sammen til at se?
Det mest spændende element er nok, at man via GG kan følge med i hvad der er populært og at man ud fra sine interesser kan finde og udvide sin smag. Jeg har brugt programmet i et par uger og GG er allerede blevet meget god til, at forslå ting til mig baseret ud fra de ting jeg er tjekket ind i. Derudover kan man se lister over de mest populære ting og her finder man sig hurtigt en ny serie at følge med i eller noget nyt musik, men ikke lige kender.
Selve programmet er utroligt nemt at bruge og virker både i browseren eller via smartphones. Hvor det dog er nemmest at tjekke ind på telefonen på farten og man så omvendt får flere muligheder i browseren.

I GetGlue kan optjenes stickers


Kan det bruges af virksomheder?
Virksomheder kan give diverse stickers hvis man følger med i et bestemt tv show, eller spiller et bestemt spil mm. som den sticker der ses nedenfor fra 1UP.

En sticker sponsoreret af 1UP

Om der kommer andre muligheder i fremtiden vides endnu ikke. Men der kommer nok flere muligheder, når der kommer flere brugere. GG er ikke ikke rigtig så kendt i Danmark endnu, men man kan dog allerede finde en masse danske serier, musik osv. på siden.

Så prøve det og kom endelig med input til det. Tror du det bliver en succes eller gider folk ikke konstant fortælle hvad de laver og ikke mindst er det spændende for andre at læse?

1 kommentar:

  1. Skide godt, Seb.. Er vild med dine indlæg :)
    /Anette

    SvarSlet