lørdag den 4. december 2010

www.About.me

www.About.me er som navnet antyder en side udelukkende om dig selv. Det er dit eget sted på nettet, til at have en kort præsentation af dig selv, et fancy billede og ellers linke til alle de steder på nettet hvor man eller agerer. Det siger lidt om den udvikling der har været de senere år, med især sociale medier og blogs, at det nu giver mening at have en side der binder trådene sammen. www.About.me gør det absolut på en rigtig fin og lækker måde. Designet er meget enkelt og stilet og meget nemt at tilpasse.

www.about.me











Man kan hurtigt og nemt linke til sin Linkedin, status update fra Facebook, vise sine Tweets fra Twitter, sin location fra Foursquare, nyeste billeder fra Flickr eller vise nyeste blog post, fra flere forskellige blog services.

Min egen profil.













Udover at man nu har et link, at smide i sin signatur som samler hele ens liv på nettet, så giver www.about.me også mulighed for en masse statistik. Man kan både se visninger, clicks og hvor mange der linker til ens about.me side. Samtidig kan man også få et samlet overblik over hvor mange tweets og FB updates man har fortaget sig. Det er meget sjovt at sidde og studere.

Der skal i hvert fald lyde en anbefaling af www.about.me herfra. Man kan ikke PT. Oprette en ny bruger med det samme, men man skal registrere sit ønskede navn og så går der lige et par uger, før man kan oprette sin egen side. Men så har både du og dine referencegrupper også det fulde overblik over dit liv på nettet. Samt du kan få opfyldt dit ego behov i Maslowss behovspyramide på bedste vis og samtidig brande dig selv, lige som du vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar